Дора Стоядинова е един от най-изявените феномени лечители, които умеят

...
Дора Стоядинова е един от най-изявените феномени лечители, които умеят
Коментари Харесай

Роднина на Станишев вдига инвалиди на крака, излекувала дори бащата на бившия премиер

Дора Стоядинова е един от най-изявените явления лечители, които умеят да лекуват даже от разстояние. Екстрасенската е родена на 11 януари 1948 година в София и твърди, че е близка родственик на някогашния министър председател Сергей Станишев.
Преди да открие качествата си да лекува, Дора дълги години работила в Академията за публични науки към Централен комитет на Българска комунистическа партия. След това се захванала с лечителство и практикувала взаимно с проф. Връбка Орбецова, след това с китайски професори, както и в Ирак.
„ Още като дребна имах свръхсетивност, само че смятах, че всички деца са като мен. Непрекъснато ми се случваше да позная тематиката за контролните, кой по кое време ще бъде изпитан и какво ще го пита преподавателката.

Но не смятах, че това е нещо изключително. Вече в по-зряла възраст започнах да се занимавам с лечителство. Започнах да развъртвам силата си, посетих международни енергийни центрове като Вавилон и Мека, които сякаш отключиха свръхсензориката ми “, изяснява феноменът.
Тя не употребила обичайните и познати способи, а силата от галактическия разсъдък. „ Нещо като трансформатор на извънземна мощ съм. Истината е, че най-бързо оказвам помощ на чистите и почтени души – децата, изключително в случай че не са кармично обременени. На тях ми се е случвало и да разтварям сетивата – почват да пеят, да свирят, да рисуват. Най-трудно церя черногледите “, твърди Стоядинова. Лечителката пособия на болните съгласно самостоятелните им данни – дата на раждане, растеж, тегло, цветова характерност, а от време на време успявала и даже без да е видяла индивида по фотография, също да помогне.

Сред хората, на които Дора е помогнала, има и доста известни персони, даже и такива, които не живеят в България. Навремето точно тя избавила внука на починалия историк Александър Фол – Филип, както и детето на известен турски народен представител и милионер. От дарбата ѝ се възползвал даже самият Сергей Станишев. „ Много го обичам. Елена Йончева, която по това време му беше другарка, е водила при мен бащата на Сергей – Димитър. Беше, откакто проф. Чирков го оперира, подкрепях възобновяване му. Много обичам семейство Станишеви “, споделя Стоядинова. Нейните услуги най-често търсели хора с тежки парези, травматични увреждания, възпалителни алергични и метаболитни болести. Много сполучливо се справяла и с нарочните негативни психовъздействия, каквито са магиите.

Един от най-шокиращите случаи, които Дора има в практиката си на врач, касае нейния роден наследник. Когато бил дете, той се залял с горещо олио, а с помощта на нейната заложба на лицето му сега нямало и милиметър белег от жестокия случай. Най-фрапиращи обаче са историите ѝ с пациенти, които е съумяла да избави от разстояние. „ Излекувах по подобен метод 30-годишен холандец, женен за българка. Младият мъж бе изумен от полинефрит на Гилен Баре, положението му бе безнадеждно, лекуването в лечебни заведения – без никакъв резултат. Съпругата му дочула от познати за моите качества и един ден ми звъни в София с молба и последна вяра да му оказа помощ. Изпрати ми фотография и рождената дата – те са галактическият код на всеки от нас.

Поех лекуването му. Уговорихме се по какъв начин да протичат сеансите от разстояние. В тъкмо избран ден и час пациентът би трябвало да лежи в продължение на 20 минути в тиха стая с изключени електроуреди, без никой да го смущава. След двумесечно енергийно влияние от хиляди километри мъжът стана от инвалидната количка. И освен това. Дойде в България, стъпил крепко на краката си, без бастун, без патерици, с цел да се запознае с мен и да ми покаже, че отново може да танцува туист “, споделя роднината на Станишев.
Инфо: retro.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР