Допуснати са грешки. Това признаха от ФБР за нападението в

...
Допуснати са грешки. Това признаха от ФБР за нападението в
Коментари Харесай

Допуснати са грешки, призна ФБР за нападението в училището във Флорида

Допуснати са неточности . Това признаха от ФБР за нападението в учебното заведение във Флорида. Зам. шефът Дейвид Бодич съобщи това по време на чуване от сенатска правосъдна комисия по отношение на сигурността в учебните заведения, съобщи The Hill.

По думите му, било е допустимо нападението да бъде предотвратено, само че не е било направено нужното. Той отговори негативно на въпрос дали локалните управляващи са били предизвестени за Никълъс Крус, откакто са получили сигнали за младежа. По-рано се появи информация за получени 50 сигнала против 19-годишния стрелец и брат му, до момента в който публично губернаторът заяви за доста по-малко.

Измина месец от стрелбата в учебно заведение в щата Флорида, при която починаха 17 души. Стана ясно, че стрелецът е някогашен възпитаник, изключен от гимназията, с известни на всички проблеми.

Американският президент Доналд Тръмп реагира яростно на тези разкрития и се закани за промени, след които учениците да имат нужнат6а сигурност в учебно заведение.

 Хиляди възпитаници в Съединени американски щати излязоха на народен митинг против оръжията
Хиляди възпитаници в Съединени американски щати излязоха на народен митинг против оръжията

С митингите също се отбелязва един месец от стрелбата в учебно заведение в щата Флорида

Припомняме, че нещастието върна дебата за и срещу притежаването на оръжие от американските жители, тематика, която надълбоко разделя обществото.

Хиляди възпитаници в Съединени американски щати проведоха демонстрации с апели за преустановяване на нападенията с огнестрелно оръжие.

Подобни демонстрации са запланувани даже в Австралия, Англия и Германия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР