Допуснах най-голямата грешка в живота си, признава 28-годишната дама Младата

...
Допуснах най-голямата грешка в живота си, признава 28-годишната дама Младата
Коментари Харесай

Жена прави страстен секс с бащата на гаджето си, но после...

Допуснах най-голямата неточност в живота си, признава 28-годишната дама

Младата жена изневери на гаджето си с татко му и забременя, а в този момент не знае кой от двамата е татко на нероденото й дете. На шокиращия случай публичност даде The Sun. 

" Направих най-голямата неточност в живота си и върших секс с бащата на приятеля ми. Сега съм бременна и не зная кой от тях е бащата на детето ", стартира апела си за помощ тя. 

" Моят сътрудник е на 29 години, а аз съм на 28 години. Заедно сме от три години. Винаги съм се разбирала добре със фамилията му и когато той отиде да учи за служител на реда, родителите му ме поканиха да пребивавам при тях, с цел да не съм сама ", споделя още дамата. 

Тя прибавя, че незабавно се вписала в ситуацията и почнала да оказва помощ с домакинските отговорности и извършването на покупки. 

" След месец започнах да виждам, че татко му ме следи много постоянно, а когато ме погледнеше, усещах пеперуди в стомаха си.

Свекърва ми работи на странни смени като болногледачка и един ден открих, че извозвам много време с бащата на приятеля си. Тъй като последният ми липсваше извънредно доста, неизвестно за какво започнах да си мечтая за татко му.

Една петъчна вечер бяхме сами в къщата, а по малкия екран даваха много секси филм. Беше ми необичайно да го виждам с него, имах възприятието, че сме двойка.

Когато стана време да си лягам, минах през банята и по-късно отидох в стаята си, надявайки се той да ме последва. Не можах да заспя и когато чух звук пред вратата си, станах да ревизира какво се случва.

Пред мен стоеше свекър ми. Без никакво съмнение го издърпах вътре и правихме буен секс. Но незабавно щом приключихме, магията като че ли изчезна и започнах да скърбя грубо, че изневерих на приятеля си.

На идващия ден говорихме с татко му и се разбрахме, че повече в никакъв случай няма да позволим това да се случи. Изглежда и той се усещаше толкоз зле, колкото и аз. Но в този момент открих, че съм бременна и не мога да съм изцяло сигурна кой е бащата. Не зная какво да върша ", показва в умозаключение тя.

Смайващите самопризнания на младата жена шокираха мрежата. Мнозина я осъдиха за стореното, само че тя обезверено търси помощ!

Отношение по тематиката взе и специалист. Ето какво посъветва експертът 28-годишната жена:

" Първо, би трябвало да решите дали желаете да продължите тази бременност, преди даже да решите дали да споделите терзанията си с приятеля си или татко му. Ако сте решена да задържите бебето, може да извършите ДНК тест след раждането, с цел да разберете кой е бащата.

Въпреки това, в случай че решите да родите това дете, имайте поради, че може да стане по този начин, че да го отгледате сама. Защото даже и да се пробвате да скриете изневярата, този тип фамилни секрети постоянно излизат нескрито по един или различен метод.

Имате да обмисляте доста неща и сигурно би било потребно да обсъдите опциите си със някой ", безапелационен е експертът. /jenata.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР