Допускам, че Слави ще се изправи пред Хамлетовски въпрос: дали

...
Допускам, че Слави ще се изправи пред Хамлетовски въпрос: дали
Коментари Харесай

Икономист: Слави Трифонов ще се изправи пред Хамлетовски въпрос

" Допускам, че Слави ще се изправи пред Хамлетовски въпрос: дали да извършва най-важните си обещания от референдума, за което ще му трябват ГЕРБ и Движение за права и свободи.
Или да извършва настояванията на Протеста, за което ще му трябват другите от митинга и Българска социалистическа партия ", във Facebook.
 Икономист уточни усещанията си от специалистите към Слави Трифонов Икономист уточни усещанията си от специалистите към Слави Трифонов
" Изгледах представянето на специалистите на Слави. Да стартира с позитивните усещания. Като занаятчия на шоуто, Слави се беше постарал и т...
" Първите му поръчки за некоалиране с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия вършат невероятно да се изпълнят задачите на Референдума, поради които Слави и сие влязоха в политиката, като се изключи електронното гласоподаване. Примерно, мажоритарният избор би бил подсилен единствено от ГЕРБ сега и вероятно, само че малко евентуално и от Движение за права и свободи.
В допълнение, понижаване на депутатите до 120, би изискало даден претендент да събира най-малко 15% от гласовете, с цел да отиде на балотаж. Така се дава преференция на огромните партии и по-малките ще бъдат срещу. Но единствено с гласовете на ГЕРБ тези цели биха били изпълняеми.
Съществува обаче вид, при който да изпълнят всички цели. Първо, вършат държавно управление с опозицията и Българска социалистическа партия, което да разглоби Борисовата страна и преди разформироване на Народното събрание да прокарат с ГЕРБ задачите на Референдума.
Тогава на идващите избори ще се наложат други обединения, които да съумеят да противодействат на ГЕРБ и Има Такъв Народ.
 Ружа Райчева от ИТН: На площада се зароди ново национално съзнание Ружа Райчева от " ИТН ": На площада се зароди ново национално съзнание
Ружа Райчева е едно и свежите и нови лица в листите на „ ИТН “. Свързахме се с нея, с цел да разберем целите н...
Има и друга възможност обаче - в случай че ББ бъде лишен от административните си лостове в изборите, включително Министерство на вътрешните работи, мажоритарни избори могат да се окажат и края на ГЕРБ.
И най-лошия сюжет - Има Такъв Народ отхвърля да направи държавно управление и с гласовете на ГЕРБ единствено промени изборната система преди идващите избори. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР