Допреди половин година младата двойка от Оклахома - Кери и

...
Допреди половин година младата двойка от Оклахома - Кери и
Коментари Харесай

Разтърсващо! Тя Износи Бебето Си Знаейки, Че Ще Трябва Да Направи Най-Страшната Жертва В Името На Живота

Допреди половин година младата двойка от Оклахома - Кери и Ройс Янг, са на седмото небе от благополучие, тъй като чакат второто си дете.

През декември м. година обаче, при общоприетоо 19-седмично проучване, лекарите им оповестяват разтърсваща вест. Бебето не е съумяло да развие фронталния лоб на мозъка и възможностите му да оцелее са нулеви.

Една безсънна нощ и другарски съвет са нужни на Кери, с цел да вземе съдбоносно решение - да износи плода, все пак, и след това да подари органите му.

" Нашата щерка има съвършено сърце, съвършени крайници и съвършени ръце. Тя има съвършени бъбреци, съвършени дробове и съвършен дроб. Тя обаче няма съвършен мозък, тъй като страда от аненцефалия. Аз и мъжът ми взехме решение да родя моята Ева. Името й значи донор на живот. Искам посредством нея да даря живот на доста хора, които се нуждаят от органи ”, написа Кери в обществената мрежа, откакто схваща тежката вест.

Съпругът й я поддържа в решението й:

„ В най-тежкия миг от живота си, научавайки, че нейното дете си отива, моята жена от първата минута стартира да мисли за другите ”.

И по този начин дребната Ева се ражда… и умира в един и същи ден, само че дарявайки живот на други.

„ Казахме й „ здравей ” и незабавно по-късно - " довиждане ", споделят съкрушените родители.

Стотици хора показаха съболезнованията и възхищението си към младата двойка от Оклахома. А те са щастливи, че са помогнали и че имат своя дребен наследник.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР