Допреди пандемията Consumer Electronics Show (CES) ежегодно привличаше журналисти и

...
Допреди пандемията Consumer Electronics Show (CES) ежегодно привличаше журналисти и
Коментари Харесай

Кои смартфони спечелиха награда за иновации от CES 2021

Допреди пандемията Consumer Electronics Show (CES) годишно привличаше публицисти и софтуерни ентусиасти от целия свят, с цел да видят и чуят от първа ръка кои са най-горещите джаджи и трендове в технологиите.
 Apple, Samsung, OnePlus, Huawei и кои бяха най-хубавите смарт телефони през 2020 година
Най-добрите смарт телефони за 2020 година

Защото 2020 беше година на страхотни устройства

За повторно тази година ревюто се случва цифрово, само че смисълът му не е трансформира и въпреки всичко можем да научим от светилата в промишлеността кои технологии са най-успешни и прогресивни, и кои - не чак толкоз.

Тази седмица уредниците на CES 2021 разкриха кои са били най-иновативните откъм дизайн и инженерна мисъл телефони през последната година, като в листата попадат общо осем устройства.

Asus ROG Phone 3 бе измежду най-високо оценените джаджи въобще, като мнението на съдиите се базира върху множеството забавни технологии, които гейминг телефонът предлага.
 Снимка 512899

Те включват новаторската система за изстудяване, страхотния екран с периодичност от 144Hz, мощните представители, само че и съвместимостта на устройството с най-различни аксесоари и външна страна за игри.

LG Wing с въртящ се екран също получи благосклонностите на журито, което наброява 89 души, поради неповторимата и друга идея за телефон с два екрана, която приложи LG във флагмана. Награда сграбчи и различен модел на компанията - LG Velvet.

С приз бяха отличени и общо три модела на Samsung - Galaxy Z Flip, Note 20 и А51, като последният бе окуражителен за салдото от екстри, продуктивност и цена, който предлага.
 Снимка 512901

OnePlus 8 Pro пък бе разгласен за " водещ смарт телефон ", който несъмнено бе един от най-хубавите модели за предходната година, а малко известният по нашите ширини TCL 10 също попадна измежду любимците на съдиите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР