Допреди няколко години Хави Уайнстийн беше един от най-големите холивудски

...
Допреди няколко години Хави Уайнстийн беше един от най-големите холивудски
Коментари Харесай

Харви Уайнстийн: Правех филми за жени и от жени преди да стане модерно

Допреди няколко години Хави Уайнстийн беше един от най-големите холивудски продуценти. Неговата компания „ The Weinstein Company “ стои зад някои от най-успешните филми в интервала 2005-2017 година Цялата му империя обаче рухна, когато една по една започнаха да се появяват дами, които упрекват продуцента в полов тормоз, корист с власт и даже обезчестяване. Днес описът на дамите, които настояват, че Уайнстийн им е протегнал ръка, наброява повече от 80 имена, измежду които са и Кейт Бекинсейл, Хедър Греъм, Ева Грийн, Дарил Хана, Салма Хайек, Лина Хийди, Анджелина Джоли, Ашли Джъд, Гуинет Поутрол и Мира Сорвино.

Тази седмица, за пръв път от година, 67-годишният Харви Уайнстийн се съгласи да приказва обществено и даде изявление за вестник „ Вашингтон Поуст “. Целта му беше да потвърди, че в действителност е претърпял интервенция на гръбнака, която затруднява напредването му, защото се появиха клюки, че лъже, с цел да се измъкне от идните правосъдни процеси.

Снимка: Getty Images

Продуцентът съобщи, че няма различен човек в Холивуд, който да е направил повече за дамите в киното: „ Чувствам, че съм пропуснат. Направил съм повече филми за дами и от дами, в сравнение с който и да е различен продуцент. И става въпрос за преди 30 години, а не в този момент, когато е съвременно. Бях пръв. Бях пионер. “

Още за изявлението с Харви Уайнстийн може да прочетете в уеб страницата LadyZona.bg:
Обвиненият в обезчестяване Харви Уайнстийн: Направих повече за дамите в киното от всеки различен
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР