Допълнителни временни мерки срещу важат на територията на четири града

...
Допълнителни временни мерки срещу важат на територията на четири града
Коментари Харесай

Допълнителни мерки срещу COVID-19 в Благоевградско

Допълнителни краткотрайни ограничения против важат на територията на четири града в област Благоевград, оповестява Българска национална телевизия.
Кафенета и заведения за хранене в да работят до 21 ч.
 Главния секретар на президента Димитър Стоянов е с ковид Главния секретар на президента Димитър Стоянов е с ковид
Главният секретар на президента Димитър Стоянов е с позитивен тест за ковид от през днешния ден. Димитър Стоянов е в отпуск от 26 октомври,...
В Благоевград е неразрешено провеждането на сватби и кръщенета. Кафенетата, заведенията за хранене и заведенията за бързо хранене могат да работят до 21 ч. Мярката ще важи до 10 ноември.
Хората ще бъдат призовавани да съблюдават ограниченията по два пъти дневно посредством озвучителната уредба в централната част на града.
Вечерен час в и
 
Кметът на Кресна ускори ограниченията в общината за 14-дневен интервал за понижаване на риска от разпространяване на вируса. Ограничават се визитите в казината, като не се позволяват гости след 22 ч. Въвежда се и вечерен час за малолетни и малолетни до 20 ч. Заповедта е в действие до 12 ноември в това число. Заведения, заведения за хранене и кафенета ще обслужват до среднощ.
 Община Ивайловград ще възвръща 70 % от цената на PCR теста за проучване на ковид Община Ивайловград ще възвръща 70 % от цената на PCR теста за проучване на ковид
Община Ивайловград ще възвръща 70 % от цената на PCR теста за проучване на ковид - това, предложих довечера, на заседа...
Считано от 29 октомври кметът на Симитли вкарва спомагателни ограничения - прекратява се активността на всички пазари, базари и борси навън и закрито. Освен това се вкарва вечерен час за малолетни от 20 до 6 ч.
Забранява се работата на заведенията за хранене след 22 ч. Ограничава се и достъпът до постройката на общината като се изключи партерния етаж, където ще бъдат обслужвани жителите.
анулира празнични събития и концерти
В Сандански също се вкарват краткотрайни противоепидемични ограничения – анулират се всички общински мероприятия с всеобщ темперамент, театрални постановки, концерти, спортни надпревари, анулира се провеждането на проведени празнични събития включително сватби и кръщенета.
Допуска се включването на цивилен бракове в Ритуалната зала на Сандански при съблюдаване на отдалеченост и всички противоепидемични ограничения. Преустановяват се и всички репетиционни действия от танцовото, актьорското и музикалното изкуство, всички спортни занимания на закрито.
 Коронавирусът анулира 2 000 интервенции Коронавирусът анулира 2 000 интервенции
Коронавирусът анулира към 2 000 интервенции и процедури за малко повече от месец. В националната листа за планов банкет в лечебните заведе...
 
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР