Допълнителни свободни места за две нови групи в ДЯ Детски

...
Допълнителни свободни места за две нови групи в ДЯ Детски
Коментари Харесай

Две нови яслени групи в „Централен“

Допълнителни свободни места за две нови групи в ДЯ „ Детски смях “ ще бъдат оповестени на идните класирания за банкет.

Общо те са към 40 като ще бъдат оповестени поетапно на идващите класирания през март и април 2022 година за гладко и умерено адаптиране на новопостъпващите деца.

С разкриването на новите места ще бъдат обезпечени част от нуждаещите се родители с деца до 3-годишна възраст. Най-голям брой свободни места за най-малките ще бъдат обявявани на класиранията през летните месеци – за банкет от септември, когато родените през 2019 година деца ще постъпят в детска градина в първа възрастова група и ще се освободят места в детските ясли.

Детска ясла „ Детски смях “ (известна и като Детска ясла № 17) се намира в регион „ Централен “ на ул. „ Весела “ №30. Двете спомагателни групи, които ще стартират работа, са напълно обезпечени с ново съоръжение след главен ремонт.

Следващото класиране е на 17.03.2022 година и свободните места за него ще бъдат оповестени в период до 07.03.2022 година Повече информация родителите могат да намерят на интернет страницата на електронната система за банкет на деца на адрес:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР