Допълнителни места за зрителите ще има в бургаската зала Младост

...
Допълнителни места за зрителите ще има в бургаската зала Младост
Коментари Харесай

Допълнителни места в зала Младост за мача от ШЛ между Нефтохимик 2010 и Фридрихсхафен

Допълнителни места за феновете ще има в бургаската зала Младост за първия мач на Нефтохимик 2010 от Шампионската лига тази сряда с немския първенец Фридрихсхафен. От клуба споделиха пред Гонг, че се инсталират спомагателни пейки в оборудването, а билетите са в продажба от през днешния ден. Цените са ниски – 5 лв. за възрастни и 3 лв. за студентски и пенсионери.

Бургазлии започват в най-елитния европейски клубен шампионат като хазаин на добре прочут и у нас противник, а реваншът е на 12 ноември в Германия. Амбицията на треньора Найден Найденов и компания да вземат максимума и победа, с цел да продължат напред.

Пред Гонг старши треньорът показа, че мачът с ЦСКА от Суперлигата ни е бил плюс за подготовката и психическата настройка на отбора му. Ето още какво сподели Найденов пред Гонг:

„ Нещата стартират да се получават. Има и нови играчи, които би трябвало да влязат в самата система. Отборът сега е в положително положение, предвид на това, което сподели и против ЦСКА. Все отново тимът на ЦСКА е огромно предизвикателство. Един много сериозен тим. За мен се получи се добре, че играхме против тях преди мача ни в Шампионската лига, с цел да се получи оптималната централизация, тъй като липсваше в другите мачове. Играем на моменти. Концентрацията и подценяването на тимовете не можеше да даде оптимален резултат. Но този мач бе предизвикателство, което бе добре за нас “, стартира Найденов.

„ Настройката се усеща. Да не забравяме, че имам трима опитни играли такива мачове – Георги и Вальо и Салпаров. Подхождаме професионално към този мач “.

„ Запознати сме с съперника. Има още два дни да почистим още някои неща. Сериозен тим с обичаи. Всяка година играе в евротурнирите. Имат построен жанр на игра, поддържа се, нищо, че може да сменят един или двама играчи. Добре готови тактически. Трябва да се играе на високо равнище. Тяхната играе малко във френски жанр. Това е тормозило и българските тимове, само че уповавам се да се приспособяваме към това. Имат и те недостатъци, нека ги използваме оптимално. Трябва да се нагодим на тяхната игра. Те играят бързо. Излизаме да дадем максимума в първия мач и в случай че може да излезем спечелили. Вече втори мач всичко е допустимо “,

На въпрос има ли проблеми с контузени, Найденов изясни: „ Има, единствено Георги Петров, има болки в кръста. Дано до други ден да го възстановим. Но имам разновидности, в случай че не е подготвен, ще стартира различен. Другите са добре

„ Нормален мач. За мен е значимо да продължим и поради клуба, и поради спонсора Лукойл. Това е едно начало, в случай че отпаднем, продължаваме в другата Купа и по този начин да трупаме като тим самочувствие и то главно младите. Да, тръпка е, желае ни се да спечелим за мен, за момчетата, за спонсора, за публиката, само че го одобрявам професионално, не съм изпаднал в някаква еуфория “, приключи Найденов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР