Допълнителни мерки за сигурност, водно оръдие и отцепен периметър. Такава

...
Допълнителни мерки за сигурност, водно оръдие и отцепен периметър. Такава
Коментари Харесай

Допълнителни мерки за сигурност за Конгреса на БФС

Допълнителни ограничения за сигурност, водно оръдие и отцепен периметър. Такава е организацията на Столична дирекция на вътрешните работи за утрешния конгрес на Българския футболен съюз, който ще се организира в столичен хотел.

От полицията оповестиха, че имат информация за наличие на футболни почитатели от София и страната, които ще подлежат на обстойна инспекция.

От Столична дирекция на вътрешните работи потвърдиха и съществуването на два сигнала, подадени за пазаруване на гласове. Към момента нарушавания по тях не са открити, само че работата по случаите продължава.

„ За събиране на почитатели има информация всеобщо. Въпрос на позиция. Полицейските чиновници са задоволително, според направената рекогносцировка. Да, ще има водометна машина, една. Ако е належащо, ще бъде извикана и втората. Има подадени до сегашния миг два сигнала, които са от разнообразни хора. Извършена е инспекция по тези сигнали.  Към момента не се удостоверяват, само че работата по случая продължава “, съобщи основният контрольор към Столична дирекция на вътрешните работи Иван Георгиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР