Допълнителни билети за концертите на Лили Иванова във Варна вече

...
Допълнителни билети за концертите на Лили Иванова във Варна вече
Коментари Харесай

Пуснаха допълнителни билети за концерта на Лили Иванова във Варна

Допълнителни билети за концертите на Лили Иванова във Варна към този момент са в продажба. Причината е големият интерес музикалното събитие, част от националното турне на Лили Иванова „ За пълноценни мигове с музиката “.

Морската столица ще посрещне огромната ни изпълнителка на 20 март в Двореца на културата и спорта, като незабавно по-късно, на 22 март, третата спирка от турнето ще бъде в Арена Русе в дунавския град. Над 5 000 души аудитория се чака да чуят онлайн Лили Иванова в двата града, където певицата ще показа най-новия си албум, както и емблематични свои песни. Във Варна тя ще излезе пред 3 000 души, а в Русе – пред близо 2 500 нейни фенове. 

На сцената Лили Иванова ще бъде дружно с музикантите Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокално трио ЛаТиДа. 

Общо 11 концерта в общо 8 града са част от тазгодишното турне на огромната ни изпълнителка „ За пълноценни мигове с музиката “ – два концерта в Пловдив, Варна, Русе, Благоевград, Ботевград, Свиленград, Плевен и 3 следващи в зала 1 на НДК в София. Билетите за всички концерти към този момент са в продажба през мрежата на Eventim и онлайн. / http://moreto.net
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР