Допълнителна трибуна ще бъде осигурена за срещата-реванш на Академик Бултекс

...
Допълнителна трибуна ще бъде осигурена за срещата-реванш на Академик Бултекс
Коментари Харесай

В Пловдив осигуриха още места за втория мач с Рилски

Допълнителна естрада ще бъде обезпечена за срещата-реванш на Академик Бултекс 99 против Рилски състезател от полуфинала на шампионата за Купата на България по баскетбол за мъже. Двубоят е в събота от 18.00 часа в комплекс СИЛА. В първата среща нощес пловдивският отбор победи противника в Самоков с 12 точки разлика и е на крачка от историческо класиране на край.

Старши треньорът Асен Николов и състезателите обаче не си вършат илюзии, че в събота ще бъде леко. Интересът към срещата е огромен. Билетите за ложата ще са на цена от 7 лв., останалите места ще костват по 5 лв., за възпитаници и пенсионери - 2 лв.. Клубното управление предложения всички чиновници на своя главен спонсор - компанията Бултекс 99, да участват на мача.

Отборът приканва за поддръжка цялата пловдивска общност - футболни и спортни клубове, техните почитатели, представители на локалната власт.

" Нека напълним залата, тъй като отборът има потребност от поддръжка в този извънредно значим мач ", съобщи президентът на Академик Бултекс 99 Васил Врачев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР