Допълнителна техника за разчистване е нужна в село Кости. Затлаченото

...
Допълнителна техника за разчистване е нужна в село Кости. Затлаченото
Коментари Харесай

Кметът на Кости: Няма асфалт, нищо няма, навсякъде е дроб

Допълнителна техника за почистване е нужна в село Кости. Затлаченото дере е най-големият проблем сега. Щетите са за милиони. Представители на Агенцията за обществено подкрепяне са създали оглед в селото. 

" Тежка техника - багери и камиони ни трябват ", сподели кметът Антон Ангелов. " Тя би трябвало да дойде от Пловдив. Ток, вода и път към Царево имаме. Улиците обаче са в окаяно положение " - изясни той: 

" Няма асфалт, нищо няма, на всички места е дроб. За доста пари става въпрос. Не съм механически образован в тази тенденция, само че ще трябват извънредно доста пари. За дерето ще ни трябват няколко милиона несъмнено, с цел да стане както би трябвало това нещо. Вчера поизчистихме къщи. Може би на следващия ден ще извикаме още малко помощ, само че през днешния ден доброволците са пръснати по морето, че там също имат огромна потребност от тях ".

Комисия за вредите към този момент е предходна. Ще има още един оглед, акцентира Ангелов: 

" Може би утре-в други ден, тъй като трябваше да освободим напълно и да разчистим всичко към къщите, с цел да може да се видят външните провали, които сега не могат да се видят, тъй като има много шума, дървета насъбрани. Трябва втори оглед да се направи ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР