Допълнителна метална конструкция ще бъде изградена на едно от трасетата

...
Допълнителна метална конструкция ще бъде изградена на едно от трасетата
Коментари Харесай

Разширяват подходите към Дунав мост при Видин и Калафат

Допълнителна железна структура ще бъде построена на едно от трасетата на граничния контролно-пропускателен пункт по Дунав мост 2, заяви Людмил Любенов, изпълнителен шеф на смесеното българо-румънско сдружение, което стопанисва оборудването. Той добави, че по този начин трасето ще може да се употребява при неподходящи метеорологични условия и ще се облекчи трафикът на товарни коли. Монтажът ще стартира от началото на идната седмица.
„ Предстои на граничния пункт в Румъния да бъде построена спомагателна железна структура на съществуващата сега, която е над трасетата. Това е за и на вход, и на излаз в България сега при неприятни атмосферни условия не се работи на едно трасе, заради това, че няма построена железна структура над трасетата. Сега следва да се стартира поетапно създаване на такава структура с цел да работят в непрестанен режим трасетата и да се понижат тапите ”, сподели още Любенов.
Движението на транспортните средства ще бъде лимитирано и спирано поетапно и почасово на две от трасета от 20 март до 20 април. По време на работата няма да бъдат затваряни непрестанно трасетата, ще се работи поетапно и почасово. Ще бъде сложена нужната пътна сигнализация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР