Допълнителна доза ваксина срещу коронавируса и след това ежегодни ваксинации

...
Допълнителна доза ваксина срещу коронавируса и след това ежегодни ваксинации
Коментари Харесай

Великобритания не изключва ежегодно ваксиниране срещу COVID-19

Допълнителна доза ваксина против ковид и по-късно годишни имунизации е доста евентуален сюжет. Това съобщи английският министър за разпределението на имунизациите против COVID-19 Надим Захави, представен от " Ройтерс ".

Англия бърза да имунизира популацията поради разпространяването на нови варианти на ковид , които могат да понижат успеваемостта на имунизациите.

Властите към този момент са ваксинирали 11,5 милиона британци с една доза и са на път да изпълнят задачата си да имунизират всички от най-уязвимите групи доникъде на февруари.

Учените са обезпокоени най-много от разновидностите на ковид, засечени във Англия, ЮАР и Бразилия , защото наподобява са по-вирулентни.
 Испания имунизира с AstraZeneca хора до 55 години
Испания имунизира с AstraZeneca хора до 55 години

Поради липса на задоволително информация за действието на имунизацията

Забелязваме, че е доста евентуално да стане годишно или спомагателна доза през есента и по-късно годишна имунизация , както го вършим с противогрипните ваксини поради разпространяването на варианти на вируса по света, разяснява английският министър пред Би Би Си.

AstraZeneca разгласи в събота, че имунизацията й, създадената в съдействие с Оксфордския университет, наподобява обезпечава лимитирана отбрана против варианта от ЮАР . Компанията основава констатацията си на предварителни данни от изследване.

Успешната имунизационна акция във Англия провокира спор държавното управление по кое време да стартира да разхлабва ограниченията на фона на проекти за отваряне на учебните заведения в Англия през март.
 Ваксината на AstraZeneca/Oxford работи против английския вариант
Ваксината на AstraZeneca/Oxford работи против английския вариант

Мутацията, открита за първи път в Кент, Южна Англия, се популяризира по-лесно

Захави заяви още, че не се чака Англия да издава имунизационни паспорти.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР