Допълнението към последния Uncharted, The Lost Legacy, беше красив завършек

...
Допълнението към последния Uncharted, The Lost Legacy, беше красив завършек
Коментари Харесай

Творческият директор на Uncharted: The Lost Legacy напусна Naughty Dog

Допълнението към последния Uncharted, The Lost Legacy, беше хубав свършек на сагата за Нейтън Дрейк, само че и заричане за ново начало, въпреки и да няма изясненост дали и по кое време ще се случи то. Изглежда, че най-малко в обозримо бъдеще, Uncharted ще остане затворена страница за индивида зад The Lost Legacy, креативният шеф Шон Ескейг, който разгласи, че напуща Naughty Dog след прекарани седем години в студиото.

Ескейг няма да си почива обаче. Той става част от Square Enix и стартира работа по тяхната игра по „ Отмъстителите “. GamingBolt, които предават новината, разясняват това, че несъмнено надареният Ескейг ще е загуба за студиото, само че надали ще се отрази съществено на Naughty, които разполагат със сериозен човешки капацитет управителен от различен надарен и умел деец, като Нийл Дръкман.

„ Преди седем години аз се причислих към надарения екип на Naughty Dog, с цел да работя по план, който по това време беше още първоначално си, The Last Of Us. Е, останалото е история. Преминах през Left Behind, Uncharted 4, а The Lost Legacy оказа помощ доста за растежа ми като създател. Ще ми липсват всичките мои „ кучета “, написа за довиждане в Twitter Ескейг.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР