Донякъде на шега или всъщност наистина преди Коледа завършваме с

...
Донякъде на шега или всъщност наистина преди Коледа завършваме с
Коментари Харесай

Вигенин: Преди Коледа завършваме с позитивна новина - от днес ще имаме един министър на ГЕРБ по-малко

Донякъде на смешка или в действителност в действителност преди Коледа приключваме с положителна вест в българския парламент. От през днешния ден ще имаме един министър на ГЕРБ по-малко. Това сподели секретарят на ПГ на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин преди гласуването на решението за закриване на Министерството за Българското председателство.

От наша позиция предлагането за закриване на министерството е закъсняло. Още преди месеци активността му в границите на Председателството можеше да бъде завършена, а завършването на процеса да премине към външното министерство, разяснява той.

По отношение на размера на средствата, които бяха изхарчени за Българското председателство - Лиляна Павлова съобщи през вчерашния ден, че то е едно от най-скромните. Пошегувах се, че то е даже по-малко от една санкция на Европейска комисия, съобщи социалистът.

Ще желаяме детайлна информация от министъра на финансите за това къде и какви средства са отишли по време на Председателството и ще създадем своите заключения. След края на Председателството се случиха неща, по които можем да повдигнем вежди. Част от главните спонсори през днешния ден са или в ареста или се търсят от Интерпол. Нито сме в Шенген, превозвачите ни бяха ударени от пакета "Мобилност ", сподели депутатът от Българска социалистическа партия.

Лиляна Павлова се връща в Народното събрание. В интерес на обективната истина би трябвало да кажем, че ние имахме положително партньорство в Комисията по европейските въпроси. Вероятно ние сме единствената страна в Европейски Съюз, в която министър-председателят просто отхвърля да осведоми какво се случва на Европейски съвет, преди или след, и даже по време на Председателството реши, че няма време да осведоми Народното събрание, сподели още Кристиан Вигенин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР