Донован Мичъл вкара 43 точки за победата на Кливланд със

...
Донован Мичъл вкара 43 точки за победата на Кливланд със
Коментари Харесай

Кливланд надигра ЛА Лейкърс след 43 точки на Донован Мичъл

Донован Мичъл вкара 43 точки за успеха на Кливланд със 116:102 като хазаин в среща от постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА). Това е най-хубавото достижение за сезона за Мичъл. Той осъществя 17 от 27-те си изстрела от игра, в това число 4 тройки и добави 6 битки, плюс 4 откраднати топки за триумфа на Кливланд.

Джарет Алън вкара 22 от своите 24 точки в срещата още през първото полувреме и овладя 11 битки при завръщането си на терена за Кавалиърс откакто пропусна пет мача поради травма на гърба. Дариъс Гарланд се включи с 21 точки и 11 асистенции Кливланд, който завоюва за осми път в последните си 11 срещи и към този момент има актив от 11 триумфа от 12 мача вкъщи.

Бившата звезда на Кавалиърс ЛеБрон Джеймс приключи с 21 точки и 17 битки за ЛА Лейкърс, който прекъсна серията си от три победи. Томас Брайънт се регистрира с 19 точки, а Ръсел Уестбрук и Денис Шрьодер вкараха по 16 за Лейкърс.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР