Донован Мичъл реализира 13 точки и изведе САЩ към успех

...
Донован Мичъл реализира 13 точки и изведе САЩ към успех
Коментари Харесай

Мичъл и Уокър поведоха САЩ към успех над Испания

Донован Мичъл осъществя 13 точки и изведе Съединени американски щати към триумф над Испания с 90:81 в контролна среща преди старта на Световното състезание по баскетбол в Китай.

Крис Мидълтън добави 12, а Кемба Уокър се регистрира с 11 точки, 8 асистенции, 6 битки и 2 откраднати топки за американците, които отпътуват за Австралия в събота. Там те ще изиграят две инспекции – против „ озитата “ и Канада, преди да открият международната си акция в Китай, която стартира на 31 август.

Марк Гасол, който оказа помощ на Торонто Раптърс да завоюва купата на НБА предишния сезон след трейд от Мемфис в средата на сезона, бе най-резултатен за испанците с 19 точки. Рики Рубио добави 16 точки, 7 асистенции и 5 обири за отбора, а Серхио Юл осъществя 11 от пейката.

„ В момента сме съсредоточени върху играчите, с които разполагаме. Работим крепко, с цел да ставаме по-добри с всеки минал ден. Тази вечер това се видя “, показа Уокър.

Съединени американски щати, намиращ се преди всичко в международната класация на ФИБА, водеше с двуцифрена разлика на втория в подреждането Испания през по-голямата част от второто полувреме. Тройката на Юл при оставащи по-малко от пет минути преди края на мача редуцира изоставането на осем, само че американците отвърнаха със серия от 8:0. „ Играхме доста добре против един отличен отбор. Това бе добър триумф за нас “, приключи Уокър. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР