Доника стартира кариерата си миналата година, но изглежда смята да

...
Доника стартира кариерата си миналата година, но изглежда смята да
Коментари Харесай

Племенницата на Галена го направи пак: Красивата Доника изкушава с гореща снимка

Доника започва кариерата си предходната година, само че наподобява счита да се задържи за много дълго време на сцената. Красивата племенница на Галена показа преди време в свое изявление, че от дребна музиката я влече, само че освен като почитател. " Не помня тъкмо в кой миг взех решение, че желая това да бъде моят професионален път, по-скоро считам, че музиката избра мен, като магия, в чийто плен попадаш. "

Виж още: Цвети Янева в компанията на Пенелопе Круз, Джон Леджънд и куп други холивудски звезди в Дубай 

Голотата обаче не е част от имиджа на младата певица, съдейки от фотосите, които разгласява в Instagram. Именно последното ѝ фото провокира интерес, само че не тъй като е разголена, а поради това, че демонстрира по какъв начин едно младо момиче може да е секси и провокативна, без да демонстрира прекалено много от тялото си. 

Доника е облечена със супер пресен аутфит от две елементи, който не виждаме надолу, само че горната част се състои от пай топ и много топъл суитшърт, който е съвършен за сезона. 

Виж още: Кремена от Бойците е рискова! Вижте по какъв начин гледа " Игри на волята " вечер

Иначе Доника знае добре, че значително дължи доста на своята вуйна Галена, на която е супер признателна. " Тя е ентусиазъм, тя е наставник, тя е извънредно добра в това, което прави, по тази причина съм ѝ безпределно признателна за насоките, уроците, препоръките, за поддръжката, за всичко. Винаги ми е казвала, че в случай че желая да съумея, би трябвало това, което върша, да извира от сърцето ми, да се случва естествено, да проличава желанието и ентусиазма във всичко, което представям на хората, тъй като единствено по този метод те биха отвърнали със същата обич ", описа Доника в изявление за " Монитор ".

Е, в случай че съдим от последните ѝ части, то Доника несъмнено се вслушва в препоръките на Галена, тъй като жъне триумф след триумф.

Изображение: https://www.instagram.com/donikamusic1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР