Дони ван де Беек получи разрешение да напусне Манчестър Юнайтед

...
Дони ван де Беек получи разрешение да напусне Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се разделя с низвергнатия Ван де Беек през януари

Дони ван де Беек получи позволение да напусне Манчестър Юнайтед през януари, оповестява уеб сайтът „ 90 min.com “ във вторник. Националът на Нидерландия се причисли от Аякс към „ алените дяволи “ през 2020-а година, когато тимът се нуждаеше от укрепване в халфовата линия.

Кариерата на 25-годишния Ван де Беек на „ Олд Трафорд “ не върви съгласно упованията. Полузащитникът има единствено четири мача като титуляр за 20-кратните първенци в първия си сезон. През предходната акция нидерландецът беше даден чартърен на борещия се за оставане в елита Евертън. Халфът не съумя да се наложи в състава даже след идването на новия управител Ерик загар Хаг, който е негов съотечественик.

Ръководството на Юнайтед е уведомило Дони ван де Беек, че няма да му пречи, в случай че желае да напусне тима след три месеца.

Клубове от Висшата британска лига, както и Аякс и ПСВ Айндховен демонстрират сериозен интерес към Ван де Беек. Манчестър Юнайтед разполага с Кристиан Ериксен, Скот Мактоминей, Каземиро и Фред на поста централен халф.

„ Червените дяволи “ заемат шесто място в класирането след провалянето с 3:6 против първенеца Манчестър Сити.

Manchester United boss Erik ten Hag has deemed Donny van de Beek surplus to requirements, according to reports.
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР