Дони прикова вниманието в социалните мрежи с едно признание, което

...
Дони прикова вниманието в социалните мрежи с едно признание, което
Коментари Харесай

Не съм те познавал: След 20 години брак Нети шокира Дони

Дони прикова вниманието в обществените мрежи с едно самопризнание, което прави тези дни за брачната половинка си Нети, което нямаше по какъв начин да не провокира реакциите.

Въпреки че са двойка от към този момент над 20 години, става известно, че даже този интервал не е задоволителен за Дони, с цел да разбере нещо доста значително за жена си Нети. Нещо, което не се поколеба да показа и обществено, съобщи Блиц.

Известно е, че Нети, която се занимава и с музика, и с актьорство, още преди години бе по-инициативната страна във връзката им, предлагайки брак на Дони пред всички на микрофон - по-точно на 27 март 2001 година по време на церемония по разпределяне на театрални награди.

Оказва се, че и до ден-днешен Нети продължава да изненадва брачна половинка си със своята дълбочина и гении. Преди броени часове Дони показа фотоси от последния моноспектакъл на половинката си и написа нещо доста любопитно:

" От 23 години живеем дружно и след нощес си споделих, че в действителност не съм те познавал в такива дълбини, които извади в моноспектакъла " Глас "! Възхитен и удивен съм, блага моя! ", написа Дони в Инстаграм профила си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР