Дони и Нети възнамеряват в скоро време да заведат 7-годишната

...
Дони и Нети възнамеряват в скоро време да заведат 7-годишната
Коментари Харесай

Дони и Нети тръгват към Индия, а причината ще ви смае

Дони и Нети имат намерение в скоро време да заведат 7-годишната си дъщеря Лилия при Далай Лама, който живее в заточение в Индия. Арт фамилията е известно с любовта си към Изтока и неговата философия и просвета.

През 1996 година Дони беше измежду групата актьори, които стигнаха до подножието на Еверест. Оттогава той няколко пъти върви в Индия, Непал и Тибет и всякога се завръща още по-изкушен от магията на тамошния дух, манастирите, дворците и прераждането.

Добрин Векилов, както е същинското име на музиканта, се срещна преди години с Далай Лама.Изпълнителят на „ Уморени крила” си купи специфична гривна от свещения град Дарамсала в Индия, където живее будисткият лидер, който Китай не пуска в Тибет.

Мънистата са направени от кости на тибетски крепък. По време на срещата си с Далай Лама той докоснал гривната на Дони и от този момент нашенецът не я смъква от ръката си, вярвайки, че амулетът го пази от зли сили и заболявания.

Подобно на будисткия духовник артистът също е гологлав и всеки ден медитира с броеницата от Тибет. Сега артистът и нежната му половинка желаят да срещнат персонално щерка им Лилия с Далай Лама и да й предадат любовта към Изтока, написа " Таблоид ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР