Дони и Момчил са първите български изпълнители, прозвучали в MTV.

...
Дони и Момчил са първите български изпълнители, прозвучали в MTV.
Коментари Харесай

Дони и Момчил отново заедно, макар и само за един концерт

Дони и Момчил са първите български реализатори, прозвучали в MTV. Песента им " Уморени крила " се качи на висока позиция в холандския Билборд, а британското списание " Q " ги подреди сред най-големите групи на света за 1997 г дружно с U2 и Oasis.

Песента им " Нестинарка " излезе в милионен тираж в сборния диск: " Sounds like a new Europe ". Те са два пъти носители на награди за повсеместен принос към музиката, а техните албуми се продадоха в стотици хиляди копия.

Повече от 20 година след последният взаимен концерт от шеметната им кариера, Дони и Момчил още веднъж ще се качат на една сцена, в взаимна изява с останалите музиканти от " Фондацията ", под надпис: " Фондацията показва Дони и Момчил ".

Ще ги забележим единствено на SPICE Music Festival 2021, единствено на 6 август, 2021 година

Няма човек в България, който да не свързва 90-те с музиката на Дони и Момчил, тъй че присъединяване им на SPICE Music Festival е същински подарък за децата на 90-те!

Но това не е всичко - програмата занапред ще бъде допълвана с още актьори, а присъединяване в идното издание на фестивала към този момент са удостоверили и Maxi Jazz - създателя и несравним глас на паметните FAITHLESS, STEREO MC`s, BOMFUNK MC`s, „ неприятното момче " на американския рап COOLIO, C-BLOCK, MASTERBOY, NANA и VENGABOYS!

Все още промо билети се продават на цена от 89 лева за трите дни, а след привършване на количествата цената ще бъде изменена. Тридневен билет за SPICE Music Festival 2021 можете да купите онлайн от EPAYGO и в мрежата на EasyPay в цялата страна

Запазете занапред 6, 7 и 8 август 2021 за SPICE Music Festival, тъй като и през идващото лято това ще е едно от най-големите музикални събития в Европа!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР