Донесъл съм ви кошничка с гъби. Познавам само два-три вида,

...
Донесъл съм ви кошничка с гъби. Познавам само два-три вида,
Коментари Харесай

Ти да видиш: Антон Кутев шашна с подарък Георги Любенов

Донесъл съм ви кошничка с гъби. Познавам единствено два-три типа, само че подсигурявам, че е безвредно и са тествани. Това съобщи поднасяйки кошница-подарък на водещия на Българска национална телевизия Георги Любенов социалистът Антон Кутев.

"Неделите са ми свободни и мога да вървя за гъби ", призна той.

„ Благодаря. Не съм очаквал да влезете в студиото с кошничка с гъби, които вие сте набрали. Благодаря ви ", реагира Любенов.


По думите му доста хора в България стават апатични и е добре да изпускат напрежението. "Докато някои хора вървят за гъби, могат да пропуснат да създадат значимо решение обаче ", акцентира той.


"Политиката трансформира света. Важно е какви хора издигаме ", счита Кутев.

Той бе в студиото, с цел да разяснява политиката на ГЕРБ за справяне с коронакризата. "Това, което виждаме сега с коронакризата, са всички дефекти и на здравната и на финансовата ни система. Тези дефекти са си все същите ", сподели Кутев.

"Колко години образоваме доктори, които единствено като вземат тапия отпътуват за чужбина. Защо не привлякохме непознати лекари ", запита той.

Той призна, че няма по какъв начин Българска социалистическа партия да е ръководещата партия, само че може да има настройка, в която да взе участие. "Важно е какво ще направи партията на тези избори. Ние разумно би трябвало да имаме над 1 млн. гласоподаватели. Социологията обаче демонстрира, че ще имаме едвам 500-600 000 гласа. Важно е да забележим какво ще стане ", сподели той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР