Донбас няма как да не остане при Русия, каза в

...
Донбас няма как да не остане при Русия, каза в
Коментари Харесай

Проф. Петър Стоянович: Донбас няма как да не остане при Русия

Донбас няма по какъв начин да не остане при Русия, сподели в изявление за предаването " Хоризонт до обед "  историкът проф. Петър Стоянович.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 642
" Това, което виждаме в последните дейности на съветския режим, е опит от една страна да се противодейства на натиска на НАТО и Съединените щати, това е повече от ясно. По този метод освен стопански, само че и чисто стратегически руснаците ще изгубят така и така намаляващото си въздействие в района, в случай че не причислят под една или друга форма тези райони. Предвид това, че висшата политика не е място на огромни моралисти, към този момент е покорно като бъдещо развиване от двете страни. Въпросът е в това дали Украйна изобщо в миналото ще може да се трансформира в освен това от един хигиеничен кордон, от един буфер сред Източния и Западния свят ", съобщи проф. Стоянович.

Той разяснява и речта на Путин за несъществуването на Украйна отвън Русия: " Когато има потребност доста дълго да се изяснява нещо, както в извънредно дългата тирада на Путин, то значи има нещо, което или понамирисва, или е премълчано. Това нормално в дългите речи съвсем постоянно е по този начин ".

Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 642  Европейска комисия: Путин би трябвало да е първи в листата със наказания Европейска комисия: Путин би трябвало да е първи в листата със наказания  Англия ще спре продажбата на съветски суверенни облигации в Лондон Англия ще спре продажбата на съветски суверенни облигации в Лондон  Цивилните в Украйна към този момент могат да носят огнестрелно оръжие Цивилните в Украйна към този момент могат да носят огнестрелно оръжие
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР