Доналд Туск е голям приятел на България. Всички си спомняме

...
Доналд Туск е голям приятел на България. Всички си спомняме
Коментари Харесай

Борисов иска Туск да оглави ЕНП с оглед на времената, които ни предстоят

" Доналд Туск е огромен другар на България . Всички си спомняме какъв жест ни направи с речта си на български по време на откриващата церемонията на европредседателството в София. Той е партиец, някогашен министър председател на Полша, познава доста добре обстановката на Балканския полуостров ", съобщи министър председателят Бойко Борисов при идването си в Загреб за Конгреса на Европейската национална партия, който би трябвало да избере нов президент на организацията.

Според него, " като ръководител на Европейския съвет, работеше в доста сложни времена. Туск е корав човек, доста деятелен и изкусен. В момента Европейската национална партия има потребност от президент тъкмо като него ".

" За страдание през днешния ден доста партии и членове на ЕНП не изповядват нашите полезности. Сдружават се със социалисти, комунисти и извънредно леви . Доналд Туск е доста добър избор за президент на ЕНП изключително предвид на времената, които ни предстоят ", изяснява Борисов.
 Туск: Брекзит е краят на Британската империя, Русия е стратегически проблем
Туск: Брекзит е краят на Британската империя, Русия е стратегически проблем

Макрон е " нашата вяра за бъдеще, само че не е нужно да си историк, да схванеш, че няма суверенна Европа без интегрирани, постоянни Балкани "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР