Доналд Тръмп заяви, че ще бъде кървава баня за САЩ,

...
Доналд Тръмп заяви, че ще бъде кървава баня за САЩ,
Коментари Харесай

Тръмп предупреди за "кървава баня", ако загуби

Доналд Тръмп съобщи, че ще бъде " кървава баня " за Съединени американски щати, в случай че не завоюва през ноември, заяви европейското издание на Политико.

" Сега, в случай че не бъда определен, това ще бъде кървава баня. Това ще бъде най-малкото ", сподели Тръмп по време на протест покрай Дейтън, щата Охайо. " Това ще бъде кървава баня за страната ".

Макар да не беше ясно какво тъкмо има поради някогашният президент, забележките пристигнаха, до момента в който Тръмп се оплакваше от автомобилната промишленост.

След това той се върна, с цел да каже на тълпата, че Китай няма да може да продава никакви транспортни средства, импортирани в Съединени американски щати, в случай че завоюва преизбиране.

Тръмп се обърна към водача на Китай Си Дзинпин от сцената, като сподели, че " вие и аз сме другари, само че... тези огромни чудовищни фабрики за произвеждане на коли, които строиш в Мексико сега... Няма да наемате американци и ще ни продавате колите, не ".

" Ще наложим 100% мито върху всяка кола, която попадне на линията, и няма да можете да продавате тези коли, в случай че бъда определен ", добави хипотетичният републикански претендент на изборите.

Тръмп постоянно рисува мрачна картина на страната, до момента в който излага делото си против президента Джо Байдън преди президентския реванш през ноември. И постоянно употребява все по-засилена изразителност, когато се занимава с обвиняванията в углавно закононарушение, пред които е изправен в напъните си да анулира резултатите от изборите през 2020 година в навечерието на офанзивата против Капитолия на 6 януари 2021 година

Събитията от 6 януари са мощно наличие по време на предизборните му събития, защото Тръмп продължава да порицава изборите, които загуби преди четири години. Както постоянно прави, Тръмп откри съботния протест със запис на пандизчии от 6 януари, които пеят националния химн. Поздравявайки тълпата, Тръмп по-късно съобщи, че ще издаде помилвания за подкрепящите Тръмп " заложници " в първия ден от президентството си.

Реваншът Байдън-Тръмп се обрисува да бъде грозна конкуренция, в която и двамата претенденти ще подчертават на офанзивата на Капитолия. Байдън продължава да се базира на 6 януари в личните си речи, предупреждавайки, че резултатът през ноември има значение за ориста на демокрацията. Атаката остава политическа заплаха за републиканците и акцията на Тръмп тази година.

 Снимка: AP 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР