Доналд Тръмп заяви, че ние сме на ръба на Третата

...
Доналд Тръмп заяви, че ние сме на ръба на Третата
Коментари Харесай

НАРУШЕНИЕ: Доналд Тръмп казва, че „ние сме на ръба на Третата световна война“ в гневен Иран, който се изказва след атака с дрон

Доналд Тръмп съобщи, че „ ние сме на ръба на Третата международна война “ и нахъса Джо Байдън в гневен словоизлияния, откакто трима американски бойци бяха убити при нахлуване с дрон в Йордания при огромна ескалация.

В гневна дрънканица на личния си уеб страница TruthSocial той твърди, че офанзивата в Йордания, която Белият дом приписва на Иран подкрепяни радикални бойци, в никакъв случай нямаше да се случи, в случай че той към момента беше президент.

В гневно изявление в своя акаунт в TruthSocial той написа: „ Атаката с дрон против военна апаратура на Съединени американски щати в Йордания, убивайки 3 души Американски военнослужещи и раняването на доста други бележи ужасяващ ден за Америка. Моите най-дълбоки съчувствия към фамилиите на смелите военнослужещи, които загубихме. Моля всички американци да се причислят към мен в молитвата за тези, които са били ранени. Тази нагла офанзива върху Съединените щати е още една ужасяваща и трагична последица от слабостта и капитулацията на Джо Байдън….

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Пет смразяващи признака,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР