Доналд Тръмп завърши чиста проверка на първите три състезания за

...
Доналд Тръмп завърши чиста проверка на първите три състезания за
Коментари Харесай

Анализ на гласоподавателите на Fox News: Тръмп надмина Хейли в родния й щат

Доналд Тръмп приключи чиста инспекция на първите три надпревари за номиниране на републиканците, като реализира победа с 20 точки над Ники Хейли в Южна Каролина. Хейли, родом от щата Палмето и някогашен губернатор, даде обещание да продължи президентската си акция през първичните избори в Супер вторник на 5 март макар загубата.

Резултатите от Fox News Voter Анализът, изследване измежду повече от 2400 първоначални гласоподаватели на Републиканската партия в Южна Каролина, демонстрира доминирането на Тръмп в партийната база, както и разделяне в партията, което може да повлияе както на оставащите първоначални избори, по този начин и на общите избори.

Южна Каролина има открити първоначални избори, което значи, че всеки гласоподавател може да избере да взе участие в първичните избори на демократите или републиканците, без значение коя партия нормално поддържа. Все отново множеството гласоподаватели (87%) се смятат за републиканци и Тръмп завоюва тази група с 33 пункта – тъкмо както направи в Ню...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР