Доналд Тръмп започна да продава библии, докато бърза да се

...
Доналд Тръмп започна да продава библии, докато бърза да се
Коментари Харесай

Тръмп посегна и на Библията, продава я за 59,99 долара

Доналд Тръмп стартира да продава библии, до момента в който бърза да се върне в Белия дом, написа Associated Press. Концепцията за Библията, покрита с американското знаме и с надпис „ Бог да благослови Америка ”, провокира безпокойствие измежду религиозните кръгове в Съединени американски щати.

Освен това повдигна въпроси по отношение на претекстовете на Тръмп, защото той се озова в средата на няколко скъпи правосъдни борби.

Тръмп пусна във вторник видео в своята платформа Truth Social, призовавайки поддръжниците си да купят " Бог да благослови Библията на Америка ", която е въодушевена от патриотичната балада на кънтри артиста Лий Грийнууд. Тръмп излиза на сцената с песента на всяка своя политическа демонстрация.

„ Честита Страстна седмица! Нека накараме Америка да се моли още веднъж. Докато наближаваме Разпети петък и Великден, предизвиквам ви да вземете копие от Библията " Бог да благослови Съединени американски щати ”, написа Тръмп, насочвайки поддръжниците си към уеб страница, продаващ библии за 59,99 $.

Новата му комерсиална тактика провокира вълна от неодобрение и мнения, че " Библиите на Тръмп се подиграват с християнството ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР