Доналд Тръмп в петък подкрепи основния претендент за конгресмен Дан

...
Доналд Тръмп в петък подкрепи основния претендент за конгресмен Дан
Коментари Харесай

Тръмп подкрепя кандидата на Републиканската партия за републиканците в Камарата на представителите, които гласуваха за импийчмънта му

Доналд Тръмп в петък поддържа главния кандидат за конгресмен Дан Нюхаус от Вашингтон, един от двамата останали републиканци в Камарата на представителите, които гласоподаваха за импийчмънт на някогашния президент за ролята му в протеста на 6 януари.

В обява на Truth Social Тръмп хвърли поддръжката си зад Джерод Сеслер, някогашен старши офицер във флота, който преследва Нюхаус за гласуването му за импийчмънт.

" Джерод Сеслер е приказен претендент и ще бъде СТРАХОТЕН конгресмен за 4-ти конгресен окръг на щата Вашингтон ", написа Тръмп, като в същото време цитира гласуването за импийчмънт на Нюхаус.

Кампанията на Нюхаус не отговори неотложно на искане за коментар в петък вечерта.

Десет републиканци в Камарата на представителите гласоподаваха за импийчмънт на Тръмп през 2021 година Повечето от тях, в това число някогашния реп. Лиз Чейни от Уайоминг или са решили да не се кандидатират за нов мандат, или са изгубили кандидатурата си за преизбир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР