Доналд Тръмп смята посещението си в Украйна в момента за

...
Доналд Тръмп смята посещението си в Украйна в момента за
Коментари Харесай

Тръмп смята, че е нецелесъобразно да посещава Украйна

Доналд Тръмп счита визитата си в Украйна сега за нецелесъобразно, защото не е президент на Съединени американски щати, предава Reuters, като се базира на изказване от акцията на републиканеца.

Представители на акцията на Тръмп обявиха, че президентът на Украйна Володимир Зеленски не е имал публични контакти с някогашния президент на Съединени американски щати.

" Няма контакт от Зеленски и президентът Тръмп обществено съобщи, че би било нецелесъобразно той да пътува до Украйна тъкмо в този момент, тъй като не е главнокомандващ ", се споделя в публикувания текст, представен от " Фокус ".

В същото време Reuters напомня, че претендентите за президент на Съединени американски щати постоянно пътуват в чужбина, с цел да подобрят имиджа си по отношение на външната си политика.

Бивши претенденти на Републиканската партия, които отпаднаха от конкуренцията, в това число някогашният вицепрезидент Майк Пенс и някогашният губернатор на Ню Джърси Крис Кристи, посетиха Украйна, до момента в който водеха акция за номинацията на Републиканската партия.

По време на първата си президентска акция през 2016 година Тръмп посети Мексико и се срещна с тогавашния президент Енрике Пеня Нието.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР