Доналд Тръмп си е присвоил похвала, отправена към друг, за

...
Доналд Тръмп си е присвоил похвала, отправена към друг, за
Коментари Харесай

Тръмп си присвоил недадена похвала, за да се рекламира за изборите |

Доналд Тръмп си е присвоил хвалба, отправена към различен, с цел да се популяризира за изборите.

Американският президент и претендент за нов мандат разгласява  в формалния си канал в You Tube и на един от фрагментите топ ученият доктор Антъни Фаучи споделя: " Не мога да си показва, че някой би могъл да направи повече ", имайки поради битката с COVID-19. Контекстът на видеото води към мисълта, че похвалата е отправена лично към Тръмп. Всъщност ръководителят на Националния център по алергични и инфекциозни болести има поради себе си и екипа си. Скандализиран от каченото на 10 октомври видео, доктор Фаучи през днешния ден внесе обществено обяснение.

Похвала от доктор Фаучи към Тръмп би звучала изненадващо на фона на предходните остри рецензии, отправяни от експерта към президента точно по тематиката Коронавирус.

Днес експертът по инфекциозни заболявания акцентира, че в никакъв случай не е подкрепял обществено един или различен претендент за политически пост.

Публичният неприсъствен спор се случи, откакто преболедувалият Коронавирус президент Тръмп се завърна към акцията си в понеделник - единствено два дни, откакто лекарите му го позволиха.

Бързащият да се върне при евентуалните си гласоподаватели президент ще се изправи против претендента на Демократите Джо Байдън в президентските избори на 3 декември.

Клипът

30-секундната предизборна реклама афишира, че " Президентът Тръмп се възвърне от ковид, както (се възстанови) и Америка ". След това на екрана се появява доктор Фаучи. Кадърът е взет от изявление на експерта пред Fox News от март. Цялото изречение, част от което е изрязана за задачите на рекламата за Тръмп, звучи по този начин: " Посветил съм съвсем цялото си време на това. На процедура съм в Белия дом всеки ден с работната група. Всеки ден. Така че не мога да си показва при никакви условия, че някой би могъл да направи повече ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР