Доналд Тръмп ще се предаде на властите в Джорджия по-късно

...
Доналд Тръмп ще се предаде на властите в Джорджия по-късно
Коментари Харесай

Тръмп се предава на властите: Срещу него има обвинение за опит за манипулация на вота през 2020 г.

Доналд Тръмп ще се съобщи на управляващите в Джорджия по-късно през днешния ден. Срещу него има обвиняване, че се е опитал да анулира загубата си на изборите през 2020 година в щата.

Това е четвърто обвиняване за по-малко от 6 месеца срещу някогашния американски президент и сегашен главен претендент на Републиканската партия за изборите през идната година.

Срещу Тръмп и други 18 души доближени до него, до момента в който беше президент, са повдигнати над 40 престъпни обвинявания, за опитите им да извърнат изборните резултати в Джорджия.

Това е третото явяване на някогашния президент за четири месеца като обвинен

Процедурата по предаване на Тръмп този път ще бъде по-различна от предишните три пъти. Той би трябвало да се съобщи в пандиза в окръг Фултън, където той бъде задържан, ще му бъдат взети отпечатъци и евентуално ще бъде фотографиран. Предаването му на управляващите ще се случи при изключителни ограничения за сигурност в Атланта.

В началото на седмица той се контракти със съда да заплати гаранция в размер на 200 хиляди $, с цел да остане на независимост.

Той би трябвало да свидетелства пред федералния съд по повдигнатите му обвинявания.

Към момента са се предали 9 от доближените до Тръмп, които са получи обвинявания измежду тях е и някогашният му персонален юрист Руди Джулиани.

Тръмп неведнъж декларира, че обвиняванията против него са " лов на вещици " от актуалната власт в Съединени американски щати. Междувременно довечера се организира първият президентски спор за номинацията на републиканската партия. Тръмп съобщи, че няма да взе участие, поради сериозната преднина, която има пред останалите претенденти.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР