Доналд Тръмп ще се опита да се представи като алфа

...
Доналд Тръмп ще се опита да се представи като алфа
Коментари Харесай

Доналд Тръмп изглежда „обзет от власт“, ​​докато се опитва да се представи като „алфа“ до Найджъл Фараж

Доналд Тръмп ще се опита да се показа като „ алфа мъжкия “ в изявление с Найджъл Фараж, разкри специалист по езика на тялото.

Половинчасовото изявление ще бъде излъчено от 19 часа през днешния ден по GB News. Предварително беше пусната промоционална фотография, която демонстрира Тръмп и Фараж, седнали един против различен в огромна стая. Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс сподели, че това демонстрира тона на изявлението и че Тръмп наподобява „ налегнат от власт “, ​​докато Фараж наподобява по-„ нервозен “.

Джуди сподели: „ Тази неподвижна фотография на изявлението излага Тонът, както и умишленото положение на Тръмп освен това. Фараж е заплашителен почитател на Тръмп, макар че езикът на тялото му и държанието му с Тръмп в предишното също разкриват предпочитание да увеличи личния си статус и въздействие на международната сцена посредством тези „ разпити “ на някогашния президент, което значи, че той ще направи някои опити да господства и даже да води във връзка с личните си невербални сигнали, тъй че това няма да наподобява на Тъкър Карлсън против Путин ед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР