Доналд Тръмп се възползва от известната полза в кампанията си

...
Доналд Тръмп се възползва от известната полза в кампанията си
Коментари Харесай

Калмес: Гледах митинг на Тръмп, така че не е нужно. Но трябва да знаете какво казва той

Доналд Тръмп се възползва от известната изгода в акцията си през 2016 година – прекалено много, както някои в бизнеса по-късно. Тогава той беше рейтингово чудовище; кабелните телевизионни мрежи отразяваха митингите му, като започнаха да завършват, до момента в който милиони американци се включваха от смут или наслада от безсрамната му задявка: Какво щеше да каже по-късно?

Осем години по-късно мрежите се отдръпнаха. Дори Faux News към този момент не обръща толкоз внимание на някогашния президент. Техните фенове имат отмалялост от Тръмп, негова и други сходни. Само неразбираеми десни канали, които се грижат за видовете MAGA, предават цялостните манифестации в действително време; останалите дават видео фрагменти, в случай че това е по този начин.

И въпреки всичко гласоподавателите не трябва да подценяват Тръмп на пъна, изключително като се има поради, че съответната възраст и умствена заостреност на него и на президента Байдън са главният проблем в техния видимо евентуален реванш през 2024 година Мисля (надявам се?), че болшинството ще излезе без съмнени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР