Доналд Тръмп се предаде в четвъртък в затвора на окръг

...
Доналд Тръмп се предаде в четвъртък в затвора на окръг
Коментари Харесай

Тръмп се похвали със снимка от затвора, след като се предаде за рекордните 74 секунди

Доналд Тръмп се съобщи в четвъртък в пандиза на окръг Фултън по повече от дузина обвинявания, свързани с напъните му да промени резултатите от изборите в Джорджия през 2020 година Това е четвъртият път тази година, в който някогашният президент е изправен пред наказателни обвинявания, оповестяват от CNN.

Тръмп прекара малко повече от 20 минути в пандиза на окръг Фултън, където беше обработен и освободен под гаранция. Данните от пандиза сочат, че той е висок 180 см и тежи 215 кг, има сини очи и руса или ягодова коса. Резервационният му номер е P01135809.

Снимка на Тръмп беше оповестена скоро откакто той напусна пандиза.

Тръмп трябваше да заплати гаранция в размер на 200 000 $ (160 000 паунда), с цел да бъде освободен от пандиза в Атланта, до момента в който чака процеса.

След това той дефинира делото като " подигравка на правораздаване ".

Това беше четвъртият му арест в границите на пет месеца по наказателно дело, само че това беше първата му фотография в полицията.

По-късно господин Тръмп разгласява в X, прочут преди като Twitter, за първи път от януари 2021 година насам. Той показа адреса на уеб страницата си и фотографията на мъжа с надпис с всички основни букви: " Намеса в изборите. Никога не се предавайте! ". Това стобщават отБи Би Си.

Той се причислява към редиците на американските обществени персони, които са имали фотоси от ареста, в това число Елвис, Франк Синатра, Ал Капоне и доктор Мартин Лутър Кинг младши.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР