Доналд Тръмп съди Елизабет Джийн Карол за клевета, твърдейки, че

...
Доналд Тръмп съди Елизабет Джийн Карол за клевета, твърдейки, че
Коментари Харесай

Тръмп заведе насрещно дело срещу осъдилата го Елизабет Джийн Карол

Доналд Тръмп съди Елизабет Джийн Карол за клюка, потвърждавайки, че тя е повдигнала подправени обвинявания за обезчестяване против него. Стъпката му идва, откакто по-рано журито в цивилен развой го дефинира за отговорен, че е упражнил полов тормоз и я е оклеветил, само че не и че я е изнасилил.

Насрещният иск на Тръмп против някогашната журналистка, импортиран този вторник, е обвързван с мненията на Карол по CNN ден след въпросната присъда. На въпроса за отговорността на експрезидента за обезчестяване тя отговори „ о, да, той го е направил “.

Сега Бръмп желае опровергаване, както и неуточнени обезщетителни и наказателни вреди.

Подадената от Тръмп искова молба алармира, че правосъдната му борба с Карол надали ще завърши скоро, защото и двете страни не престават да си разменят обвинявания и опровержения в пресата.

Досега Карол е завела два желае против някогашния президент. Единият стигна до правосъден развой предишния месец, когато журито дефинира Тръмп за отговорен за полов тормоз в повсеместен магазин през 90-те години на предишния век и че я е оклеветил, откакто тя изнесе информацията за случая през 2019 година

Тя получи обезщетение в размер на съвсем 5 млн. $. А Тръмп апелира присъдата и изиска нов правосъден развой.

Другият правосъден иск е само за клюка. По него тя желае спомагателни 10 млн. $ обезщетение за тези мнения. Насрещното дело на Тръмп е по този проблем.

Тръмп, който се кандидатира още веднъж за президент на идните избори и има удобна преднина пред противниците си от Републиканската партия, отхвърля да е изнасилвал Карол.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР