Доналд Тръмп приветства мерките, въведени във Франция за борба с

...
Доналд Тръмп приветства мерките, въведени във Франция за борба с
Коментари Харесай

Тръмп приветства борбата на Макрон с безконтролната имиграция

Доналд Тръмп приветства ограниченията, въведени във Франция за битка с " безконтролната имиграция " - един от цели на американския президент, който желае да построи стена против мигрантите по границата с Мексико и към този момент разположи там хиляди бойци, съобщи Франс рес.

" И Съединени американски щати, и Франция се борят с един доста, доста остарял проблем - неконтролируемата имиграция ", сподели Тръмп на обща конференция с френския си сътрудник във Вашингтон.
Взехме се риозни решения да обновим контрола на своите граници и своя суверенитет , сподели президентът. Намалихме доста противозаконната имиграция, само че ще я прекратим, акцентира той.
 Доналд Тръмп Еманюел Макрон БГНЕС

Тръмп сподели, че с е възхищава на убедителността на Макрон за решаването на този въпрос по доста почтен и пряк, въпреки и не всеки път известен метод.

Той имаше предви д гласувания в неделя от френските депутати законопроект за преодоляване на имиграцията , за дейно право на леговище и сполучлива интеграция. Законопроектът планува редуциране на периода за разглеждане на молбите за леговище, което ще улесни по едно и също време експулсирането на хората, получили отвод, и приемането на утвърдените.
 Доналд Тръмп Еманюел Макрон БГНЕС

Във Франция предходната година са регистрирани рекордните над 100 000 молби за леговище . Удовлетворени са били 36 % от тях. През 2014 година имигрантите във Франция са били 6 милиона, напомня Агенция Франс Прес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР