Доналд Тръмп пристигна в резиденцията си Мар-а-Лаго във Флорида, придружаван

...
Доналд Тръмп пристигна в резиденцията си Мар-а-Лаго във Флорида, придружаван
Коментари Харесай

Последните думи на Тръмп като президент: Винаги ще се боря за вас, ще се върнем

Доналд Тръмп дойде в резиденцията си " Мар-а-Лаго " във Флорида, придружаван от брачната половинка си Мелания и от децата си, предадоха международните организации.

Самолетът на Тръмп кацна в град Палм бийч тъкмо сега, в който във Вашингтон се откри церемонията по полагане на клетва на Джо Байдън и Камала Харис, на която Тръмп отхвърли да участва.

Като междинна спирка президентския хеликоптер спря във военновъздушната база " Андрюс ", където Тръмп произнесе последните си думи като президент.

Ето част от речта му:

" Винаги ще се боря за вас. Ще виждам, ще чувам. Ще ви кажа, че бъдещето на тази страна в никакъв случай не е било по този начин хубаво. Желая на новата администрация доста шанс и триумф. Те ще имат огромен триумф. Имат основата да създадат нещо извънредно. Ние ги им дадохме основа, каквато не е имало макар най-лошата болест от 1917, преди 100 година Въпреки това нещата, които направихме бяха невероятни. Не бих могъл да ги реализира без вас. Довиждане. Обичаме ви. Ще се върнем под някаква форма. Отново ще благодаря на вицепрезидента Майк Пенс и на Карън. Благодаря на Конгреса, тъй като работихме добре с него. С някои детайли от него. Но в действителност успяхме да създадем толкоз доста като никой различен. Искам да благодаря на страхотните хора от Вашингтон, окръг Колумбия. На всички хора, с които работихме, с цел да реализираме това знамение. Живейте добре. Скоро ще се забележим ".



Американският президент Доналд Тръмп, следвайки отдавнашна традиция, е оставил писмо на приемника си Джо Байдън, преди да напусне Белия дом, съобщи пред Франс прес говорителката му Джъд Диъри няколко минути след заминаването му. Според телевизия CNN, късото обръщение е оставено в Овалния кабинет. Съдържанието на писмото към този момент остава незнайно.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР