Доналд Тръмп предупреди, че ако бъде отстранен от президентския пост,

...
Доналд Тръмп предупреди, че ако бъде отстранен от президентския пост,
Коментари Харесай

Може ли да наложат импийчмънт на Тръмп заради сексскандал

Доналд Тръмп предизвести, че в случай че бъде отхвърлен от президентския пост, пазарите ще се срутен и всички ще станат доста небогати. Президентът даде изявление за " Фокс нюз ", откакто възможен развой по импийчмънт стана тематика номер едно във Вашингтон поради разкритията на юриста Майкъл Коен. Той твърди, че със знанието на Тръмп е платил на две дами да мълчат за полови връзки с него, с цел да не попречат на предизборната му акция. Тръмп съобщи, че е схванал за заплащанията след това. Няма нарушаване на изборното законодателство, тъй като парите са били персонално негови.

Волно или несъзнателно, в рамките единствено на един брифинг говорителката на Белия дом произнесе 6 пъти фразата: " Президентът не е направил нищо неприятно! " Така Сара Сандърс отвърна и на въпрос за запис от борда на " Еър Форс 1 " отпреди няколко месеца, в който Тръмп отхвърля да е знаел за едно от скандалните заплащания - за мълчанието на порноактрисата Сторми Даниълс.

По тематиката импийчмънт Сандърс беше по-словоохотлива:
Сара Сандърс, говорителка на Белия дом: Идеята е презрян опит на демократите. Това май е единственото им обръщение в акцията за междинните избори. Затова американците би трябвало да поддържат съидейниците на президента, които се концентрират върху икономическия напредък и сигурността на американците.
Импийчмънт или не. Това, съгласно юриста на Тръмп Рудолф Джулиани, ще е залогът за идните избори. Но Демократическата партия, която се надява да завоюва болшинство в двете камари на Конгреса, даде знак, че ще отсрочи офанзивата против Тръмп - до възможна своя победа и до края на следствието за съветска връзка с избора му за президент.
Нанси Пелоси, водач на Демократическата партия в Камарата на представителите: Случилото се през вчерашния ден е още един мотив да се борим следствието на Робърт Мълър да продължи.
Тръмп не разяснява дали би уволнил специфичния прокурор, откакто някогашният му юрист Коен съобщи, че ще опише всичко, което знае за съветската връзка.

Президентът обаче влезе в избирателен режим:
Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: Не знам по какъв начин може да се победи някой, който е приключил чудесна работа. Но в случай че против мен в миналото има импийчмънт, пазарите ще се срутен. И всички ще станат доста небогати.
Пред " Фокс нюз " Тръмп не отхвърли опцията да помилва някогашния началник на акцията си Пол Манафорт, който съдът завчера призна за финансов лъжец.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР