Доналд Тръмп представи бизнес с криптовалути, но не предостави детайли

...
Доналд Тръмп представи бизнес с криптовалути, но не предостави детайли
Коментари Харесай

Тръмп представи бизнес с криптовалути

Доналд Тръмп показа бизнес с криптовалути, само че не даде елементи за него, предадоха международните организации.

Представянето се състоя онлайн в " Екс спейс ". Там Тръмп се включи в необятна полемика, която засегна
втория опит за ликвидиране против него в неделя и прехода му от песимист към криптовалутите в човек, който се интересува от тях.

Бизнесът се назовава World Liberty Financial. Не излиза наяве по какъв начин е бил основан, по какъв начин се финансира и какви тъкмо услуги ще дава. В общ проект новият бизнес на милиардера има желание да предлага редица услуги, учредени на така наречен децентрализирано финансиране - механизъм, който отстранява нуждата да се минава през медиатор като банка, с цел да се правят преводи с трета страна.
 World Liberty Financial ще даде опция за предоставяне и заемане на криптовалути от други консуматори - услуга, която към този момент се предлага от редица платформи.

Необичайно е претендент за президент да започва нова бизнес самодейност толкоз покрай изборите, само че Тръмп се пробва да притегли поддръжници на цифровите активи и техните долари преди деня на изборите на 5 ноември.

В предишното Тръмп се подиграваше с криптовалутите и ги определяше като машинация. Но по време на акцията си по преизбиране той стартира да приема цифрови активи и даде обещание да трансформира Съединени американски щати в " криптостолица на планетата " с леки регулации и народен ресурс от биткойн.

Двамата най-големи синове на Тръмп -  Ерик и Доналд-младши, разпространяваха плана през последните седмици, като дадоха обещание, че той ще трансформира света на финансирането на цифрови активи, без да прецизират детайлности.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР