Доналд Тръмп предизвика Джо Байдън на дебат след победата на

...
Доналд Тръмп предизвика Джо Байдън на дебат след победата на
Коментари Харесай

Тръмп предизвика Байдън на дебат - По всяко време, навсякъде

Доналд Тръмп провокира Джо Байдън на спор след успеха на двамата претенденти на Супер вторника. Тръмп разгласява в обществените мрежи, че ще се дебатира с демократа " когато и да е, на всички места ", съобщи ББС.

Предизвикателството на Тръмп идва часове, откакто неговият финален противник от републиканците - Ники Хейли -

Досега не са утвърдени диспути преди изборите през ноември, а Джо Байдън не е казвал дали ще се взе участие в подобен формат против своя съперник.

" Важно е да се дебатираме с Байдън за проблемите, които са съществени за Америка и американците ", написа още претендентът на Републиканската партия.

Доналд Тръмп добави, че такива диспути могат да се провеждат или от Националния комитет на Демократичната партия, или от Комисията по президентските диспути, която надзирава дебатите през последните 30 години.

Тръмп обаче упрекна Комисията - която се афишира за неутрална, само че е упреквана в консервативни пристрастия - че е " асистент " на Демократичната партия.
 Тръмп и Байдън печелят Супер вторника Обновена
Тръмп и Байдън печелят Супер вторника

Ключово гласоподаване в Съединени американски щати в борбата за Белия дом

Бившия президент, който е на 77 години, неведнъж е повтарял, че Байдън, който е на 81 години, е прекомерно остарял и забраван, с цел да може да се дебатира с него.

" Това е диалог, който ще се организира, когато му пристигна времето " , споделя Майкъл Тайлър - шеф на акцията на Байдън.

" Също по този начин в случай че той (Тръмп) желае толкоз обезверено да види президента Байдън в най-гледаното време, може да си пусне да гледа речта му на следващия ден вечер ", прибавя още Тайлър.

В сряда Тръмп сподели, че ще гледа речта пред Конгреса и бързо ще поправя речта на президента.

Тръмп беше подложен на критика, тъй като отхвърляше да взе участие в такива диспути със своите съперници от Републиканската партия през този изборен цикъл.

На тези рецензии той отговаряше, че няма смисъл за него да взе участие в такива конгреси, тъй като е имал преднина пред противниците си.

Тръмп и Байдън се дебатираха два пъти, по време на изборите през 2020 година.
 Тръмп назова Ники Хейли слаб конкурент
Тръмп назова Ники Хейли слаб конкурент

Бившият президент даде обещание огромна победа на Супер вторника
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР