„Доналд Тръмп прави впечатление на не дотам значим човек, на

...
„Доналд Тръмп прави впечатление на не дотам значим човек, на
Коментари Харесай

Сноудън: Тръмп не познава любов, за която не е трябвало да плаща

„ Доналд Тръмп прави усещане на не до такава степен важен човек, на подобен, който в действителност в никакъв случай не е познавал обич, за която не е трябвало да плаща”. Това съобщи Едуард Сноудън в просторно изявление за американската телевизионна мрежа MSNBC. Бившият чиновник на Националната работа за сигурност на Съединени американски щати, направил извънредните разкрития за шпионската стратегия на държавното управление, проговори малко преди излизането на неговите записки.

Сноудън направи необикновен психически портрет на Тръмп. Според него американският президент търси непрекъснато удостоверение за качествата си от другите хора. " Мисля, че той в действителност е много елементарен за схващане. Това, което в действителност желае, е просто хората да го харесват. За страдание, това има и отрицателни резултати ", разяснява Сноудън от Москва, където откри краткотрайно леговище.

Бившият чиновник на Агенцията за национална сигурност съобщи, че самата концепция за национална сигурност е изкривена и тя към този момент не е в отбрана на хората, а на системата. През 2013 година тогавашният чиновник на АСН оповести класифицирана информация за държавна стратегия за всеобщо наблюдаване на публицисти. След това бе заставен да потърси леговище в Русия поради страха от наказателно гонене по обвинявания в шпионаж по същия закон, по който бяха повдигнати обвинявания против Челси Манинг и Джулиан Асанж. Сноудън счита, че законодателството в сегашната му форма е незаслужено и е „ категорично основано, с цел да забрани застрашаваща отбрана в съда “. Текстовете не правели разлика сред разкриването на национална загадка пред публицисти (каквото направи самият Сноудън) и пред непознати държавни управления.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР