Доналд Тръмп потвърди, че няма да участва в президентските дебати

...
Доналд Тръмп потвърди, че няма да участва в президентските дебати
Коментари Харесай

Доналд Тръмп потвърди: Ще пропусне президентските дебати на Републиканската партия

Доналд Тръмп удостовери, че няма да взе участие в президентските диспути на Републиканската партия със противниците си в конкуренцията за Белия дом. Бившият президент съобщи, че съгласно едно от последните изследвания има „ именита “ преднина пред другите, които се надяват да бъде номинирани от партията за изборите през 2024 година

„ Обществото знае кой съм и какво сполучливо президентство имах “ , написа 77-годишният Тръмп в обява в обществените медии.

Първият републикански примитивен президентски спор ще бъде на 23 август . Вторият може да бъде на идващия ден . Очакват се най-малко още два дебата през идващите месеци.

Гласуването на първичните избори на републиканците стартира в щата Айова на 15 януари 2024 година , само че е евентуално да се проведат още диспути.

Последните изследвания демонстрират, че Тръмп, който е изправен пред редица престъпни обвинявания , сега е любимец за номинацията на републиканците. В обява в своята платформа „ Truth Social “ в неделя, Тръмп написа:

„ Новата анкета на „ CBS “, преди малко излязла. Водя в полето с „ именити “ цифри. “

Той прецизира, че няколко други кандидати – в това число губернаторът на Флорида Рон ДеСантис – изостават доста .

„ Обществеността знае кой съм и какво сполучливо президентство имах, с енергийна самостоятелност, мощни граници и войска, най-големите данъчни и регулаторни съкращения, липса на инфлация, най-силната стопанска система в историята и доста повече. (…) Затова няма да вземам участие в дебатите! “

През последните месеци Тръмп неведнъж разгласи, че няма да се включи в републиканските диспути.

Другите републикански претенденти за президент към този момент не са коментирали думите му .

Доналд Тръмп, 45-ият президент на Америка през 2017-2021 година, е с 4 престъпни обвинявания и ще би трябвало да участва на редица процеси през 2024 година на фона на кандидатурата си за Белия дом. Той дефинира обвиняванията против него като политически „ лов на вещици “. На доктрина, в случай че Тръмп бъде наказан, той може да прекара доста време в пандиза. Много специалисти обаче считат, че това няма да се случи.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР