Доналд Тръмп получи Златна малинка за най-лош актьор за участието

...
Доналд Тръмп получи Златна малинка за най-лош актьор за участието
Коментари Харесай

Доналд Тръмп получи Златна малинка за ролята на самия себе си

Доналд Тръмп получи " Златна малинка " за най-лош артист за присъединяване в ролята на самия себе си в документалните филми " Смъртта на една нация " и " Фаренхайт 11/9 ", оповестява " Би Би Си ". Филмът " Фаренхайт 11/9 " на Майкъл Мур наблюдава точно избирането на Тръмп за президент на Съединени американски щати, оповестява " Дневник ".

``
реклама

Независимо от обстоятелството, че е номинирана за " Оскар " за ролята си в " Ще можеш ли да ми простиш в миналото? " Мелиса Маккарти получи и " Златна малинка ", освен това за присъединяване си в два кино лентата - " Убийства в Хепитайм " и " Безкраен ваучър ".

Журито на премиите я удостои и със " Златна малинка ", с която се означават носители на премиите, които по-късно са станали " уважавани актьори ". Въпреки ролята, която играе в " Ще можеш ли да ми простиш в миналото? ", Маккарти се счита за новобранец за премиите " Оскар ", тъй като се съревновава с актриси като Оливия Колман и Глен Клоуз.,Големият " победител " на тазгодишните " Златни малинки " е филмът " Холмс и Уотсън " с присъединяване на Уил Фарел, който четири награди, в това число за най-лош филм и за най-лош артист в поддържаща роля за превъплътилия се в облика на доктор Уотсън Джон С. Райли.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР