Доналд Тръмп планира да заживее в курорта си Мар-а-Лаго във

...
Доналд Тръмп планира да заживее в курорта си Мар-а-Лаго във
Коментари Харесай

Доналд Тръмп ще заживее във Флорида

Доналд Тръмп възнамерява да заживее в курорта си Мар-а-Лаго във Флорида, закъдето ще отпътува сутринта на 20 януари – деня, в който Джо Байдън публично ще встъпи в служба.

Според източници на Bloomberg част от личния състав на Белия дом ще продължи да работи за президента и след края на мандата му или за неговия шурей Джаред Къшнър.

Междувременно във Вашингтон Държавният департамент е отправил покана към Байдън и брачната половинка му Джил в деня преди инаугурацията да отседнат в „ Блеър Хаус “, позната още като къщата за почетни посетители на президента, намираща се покрай главната му резиденция, Белия дом.

Преди седмица Тръмп разгласи, че няма да участва на церемонията по предаване на властта.

Вчера стана ясно, че част от децата на президента също обмислят да се реалокират на фона на прекратяването на бизнес връзките на Trump Organization с редица компании в Ню Йорк Сити.

Според източници на „ Ню Йорк Поуст “ Доналд Тръмп-младши, съпроводен от 51-годишната си другарка Кимбърли Гилфойл, се мести във Флорида, следвайки стъпките на по-малката си сестра, Иванка, която дружно с Джаред Къшнър към този момент си купи  имот за 30 млн. $ на остров „ Индиан крийк “ в Маями, където желае да се реалокира и Тифани Тръмп.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР