Доналд Тръмп отправи остри критики към лидера на републиканците в

...
Доналд Тръмп отправи остри критики към лидера на републиканците в
Коментари Харесай

Тръмп остро разкритикува лидера на републиканците в Сената Мич Макконъл

Доналд Тръмп насочи остри рецензии към водача на републиканците в Сената на американския Конгрес Мич Макконъл, което е индикация за възходящо различие сред двата най-влиятелни гласа в Републиканската партия, предадоха международните организации.

Тръмп прикани партията си да обърне тил на Макконъл, който обществено упрекна някогашния американски президент, че е виновен за щурма против Конгреса на 6 януари.

Досега останал много предпазлив след отдръпването си от Белия дом, 45-ият американски президент разгласи открита война на Макконъл, който е сръчен пълководец и който дълго време беше съдружник на Тръмп.

" Мич е един нацупен и ядосан политик, който не се усмихва в никакъв случай и в случай че републиканските сенатори останат с него, те няма да завоюват повече ", се споделя в изказване на Тръмп. " Републиканската партия в никакъв случай повече няма да бъде уважавана или мощна с политически водачи като Мич Макконъл отпред ѝ ", добавя Тръмп. " Сега рейтингът му в сондажите е по-нисък от по всяко време било и той унищожи републиканската страна на Сената и по едно и също време с това и навреди извънредно на нашата страна ", прибавя Тръмп.

Макконъл гласоподава в събота за оневиняване на милиардера в процеса за импийчмънт в Сената, като сподели, че горната камара на Конгреса не е способена да съди някогашния държавен глава. Но в същото време той съобщи, че Тръмп е морално виновен за щурма против Конгреса, в който починаха петима души.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР